Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Επέστρεψε με παρέμβαση UEFA»

Ο Σόλομον Μόρις αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε στη Λαμία με τον Τζον Καμαρά.

Συνέντευξη στη βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN παραχώρησε ο Σόλομον Μόρις. Πρόκειται για τον 24χρονο τερματοφύλακα της γαλλικής Κιεβιλί, ο οποίος είναι συμπαίκτης με τον Τζον Καμαρά στη Σιέρα Λεόνε. Φυσικά, ρωτήθηκε για τον μέσο της Λαμίας και το θέμα με τον ιό Έμπολα και αυτό που αποκάλυψε ήταν ότι «με παρέμβαση της UEFA επέστρεψε στις προπονήσεις»!

«Τον Σεπτέμβριο παίζαμε στο Κονγκό και οι οπαδοί φώναζαν «Έμπολα, Έμπολα», είπε ο Μόρις και σημείωσε: «Εγώ δεν ήμουν, αλλά έχω έναν φίλο στην Ελλάδα που αντιμετώπισε πρόβλημα, τον Τζον Καμαρά. Δεν μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα του και να προπονηθεί για 21 ημέρες. Ωστόσο, με παρέμβαση της UEFA γύρισε.

Μίλησα μαζί του και ήταν στενοχωρημένος. Αυτό δεν είναι σωστό. Πολλοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτός ο περιορισμός, αφού παίζουμε εκτός της Σιέρα Λεόνε».

Σε ό,τι αφορά στη δική του επιστροφή από το Καμερούν μετά το τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του, ανέφερε: «Έπρεπε να πάω σε γιατρό. Με ρώτησε αρκετά πράγματα, αλλά αν μέσα σε 21 ημέρες ένιωθα πόνο, πονοκέφαλο ή είχα πυρετό θα έπρεπε να μην προπονούμαι και να καλέσω άμεσα τον γιατρό».

Last modified onΠέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep