Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό»

Ο Πλάτων Καρακατσάνης μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα του Αγροτικού Αστέρα.

Για το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε στην ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα ο Πλάτων Καρακατσάνης. Ο έμπειρος επιθετικός παραδέχτηκε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα και ότι αυτό προβληματίζει τους «πράσινους».
Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πλάτωνα βρίσκεσαι μαζί με την οικογένεια σου περίπου πέντε μήνες στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Εχεις συνηθίσει το νέο σου επαγγελματικό περιβάλλον και τη ζωή στην περιοχή του Ευόσμου;

«Επειδή είναι η δεύτερη μου θητεία στον Αγροτικό Αστέρα, η προσαρμογή ήρθε πολύ γρήγορα και εύκολα, τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου. Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη και ο Εύοσμος μία ήσυχη περιοχή, όπου μπορώ να ζήσω χαρούμενος με τη σύζυγο και το γιο μου».

Μπήκες κατευθείαν στα πλάνα του Παναγιώτη Διλμπέρη και αγωνίστηκες ως βασικός και στις πέντε επίσημες αναμετρήσεις για κύπελλο και πρωτάθλημα. Πώς σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στη νέα σου ομάδα άμεσα έγινες σημαντικό στέλεχος της;

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί στην ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο, το ότι ξεκίνησα βασικός και στα πέντα επίσημα παιχνίδια οφείλεται στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί και επίσης εκτιμώ βαθύτατα».

Πώς σχολιάζεις το δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;

«Γνωρίζαμε από πριν ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι δύσκολο, αλλά είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε όλα τα εφόδια για να ανταπεξέλθουμε. Η αλήθεια είναι ότι παρ' όλη την προσπάθεια και σκληρή προετοιμασία που κάνουμε από την αρχή της σεζόν, το ξεκίνημα δεν ήταν το αναμενόμενο και αυτό μας προβληματίζει».

Λόγω των αποτελεσμάτων στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Με βάση την εμπειρία σου, τέτοιου είδους αναμετρήσεις τις προσεγγίζεις με ψυχραιμία ή πηγαίνεις για... μάχη;

«Σίγουρα για να βγεις νικητής από αυτό το παιχνίδι πρέπει να είσαι πιο μαχητικός και πιο συγκεντρωμένος από τον αντίπαλο - κάτι που έλειψε στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Παράλληλα, όμως, χρειάζεται και ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

Εσύ προσωπικά "φλερτάρεις" με το γκολ εδώ και αρκετό καιρό, με το οριζόντιο δοκάρι να σου αρνείται ένα τέρμα και απέναντι στην ΑΕΛ και απέναντι στον Πιερικό. Είναι το γκολ ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού σου και πόσο πολύ θέλεις να πετύχεις ένα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου;

«Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και ας μη σκοράρω! Το ότι είχα δύο δοκάρια και κάποιες άλλες ευκαιρίες στα ματς που προηγήθηκαν είναι και θέμα τύχης. Εννοείται ότι είναι σημαντικό κομμάτι του τρόπου που παίζω το γκολ, γιατί αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και ταυτόχρονα που δίνει ψυχολογία. Εννοείται ότι θέλω πολύ στην αναμέτρηση της Κυριακής να σκοράρω και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Last modified onΤετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep