Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολλά τα συναισθήματα...»

Ο Μιχάλης Ζιώγας επιστρέφει ως αντίπαλος της ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» Ο Μιχάλης Ζιώγας επιστρέφει ως αντίπαλος της ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ»

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στο flnews.gr για την πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ ως προπονητής.

Πρώτη φορά απέναντι στην ΑΕΛ θα βρεθεί την Παρασκευή (31/10) ο Μιχάλης Ζιώγας, ως προπονητής του Πιερικού.

Ο Μιχάλης Ζιώγας αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά κομμάτια της ιστορίας της ΑΕΛ καθώς έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Λάρισας. Υπήρξε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο το 1985 και το Πρωτάθλημα τρία χρόνια αργότερα, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους «βυσσινί».

Ο Ζιώγας αποχώρησε από τις τάξεις της Λάρισας το 1989 για τον Λεβαδειακό και έκτοτε αντιμετώπισε αρκετές φορές της ΑΕΛ, ενώ σκόραρε και τρεις φορές σε βάρος της. Συγκεκριμένα, πέτυχε γκολ με τους Βοιωτούς στο «Αλκαζάρ» (8/11/89) σε ένα ματς που έληξε με 2-1 υπέρ των Θεσσαλών. Παράλληλα, την επόμενη χρονιά (2/12/90) βρήκε δίχτυα ξανά στο «Αλκαζάρ» χαρίζοντας στον Άρη, στον οποίο είχε μεταπηδήσει, τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Λάρισα. Επιπλέον, πέτυχε γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα και στη Θεσσαλονίκη (10/11/91) στην επικράτηση των «κίτρινων» με 3-0.

Ο Ζιώγας επέστρεψε στη Λάρισα ως προπονητής το 2000, ενώ ακολούθησε και δεύτερη θητεία το 2011. Πλέον, την Παρασκευή ο 52χρονος τεχνικός του Πιερικού θα τεθεί και πάλι αντίπαλος της ΑΕΛ μετά από 23 χρόνια και για πρώτη φορά ως προπονητής.

«Έχω πολλά και διάφορα συναισθήματα για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία που έχω γράψει με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σίγουρα, θα δω πολλούς φίλους μου στο 'Αλκαζάρ' την Παρασκευή. Ξέρετε πολύ καλά πως η δικιά μας γενιά παικτών έχει μείνει στην ιστορία της ΑΕΛ. Ειδικά, κάποια παιδιά που ήμασταν τόσο στην ομάδα, η οποία πήρε το Πρωτάθλημα όσο και σε αυτήν που κατέκτησε το Κύπελλο, όπως ο Καραπιάλης, ο Γκαλίτσιος, ο αείμνηστος ο Μητσιμπόνας κα. Η Λάρισα είναι ομάδα με ένδοξο παρελθόν αλλά και με παρόν και με μέλλον», είπε χαρακτηριστικά στο flnews.gr ο Ζιώγας.

Ωστόσο, διευκρίνισε: «Έχω ζήσει πάρα πολλά με την ΑΕΛ, όμως πλέον είμαι προπονητής του Πιερικού. Άρα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταφέρουμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα, κάτι που γνωρίζουμε ότι μόνο εύκολο δεν είναι. Πάντως, θα προσπαθήσουμε».

Στα αγωνιστικά, τέλος, ο Σπάσιτς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και υπολογίζεται.

Last modified onΤετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep