Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτο μέλημα η οργάνωση

Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Πανηλειακό...

Σελίδα σε ό,τι αφορά στο θέμα προπονητή θα γυρίσει από την Τετάρτη (29/10) ο Πανηλειακός. Τότε έχει προγραμματιστεί να γίνει η «πρώτη» του Ηλία Φυντάνη μαζί με τον συνεργάτη του, κάτοχο UEFA Pro, Ανδρέα Λαυδαριά, τον γυμναστή, Άγγελο Μπασσιό και τον Φράνκο Περίλι. Ωστόσο, τα προβλήματα καλά κρατούν στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «iliaoikonomia», τη Δευτέρα (27/10) αποθεραπεία δεν έγινε, γιατί είχε τελειώσει το απορρυπαντικό (!), με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος ο απαραίτητος ρουχισμός. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές μετέβησαν σε γυμναστήριο.

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Φυντάνης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτη» στάθηκε στο μεγάλο πρόβλημα του Πανηλειακού, που δεν είναι άλλο από το οργανωτικό. Αναλυτικά ανέφερε: «Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα. Και ένα από αυτά, πολύ σημαντικό, είναι και το οργανωτικό. Πρέπει να το λύσουμε κι αυτό. Και θα κάνουμε κινήσεις και προς αυτή την κατεύθυνση. Μου αρέσουν οι... ειδικές αποστολές. Συζήτησα σε βάθος με τους ανθρώπους του Πανηλειακού όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και αποφάσισα να την αναλάβω».

Σημείωσε ακόμα ο νέος προπονητής του Πανηλειακού ότι συζήτησε με τους Υφαντίδη, Κανακίδη για να αναλάβει, τόνισε ότι πλην του αγώνα με τον Απόλλωνα έχει παρακολουθήσει την ομάδα του Πύργου με τον Άλιμο και τον Παναιγιάλειο και συνέχισε: «Ο Πανηλειακός στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία και θέλει να βρίσκεται μέσα στις θέσεις των αγώνων πλέι - άουτ.

Η τωρινή ομάδα, παρότι νέα κι άπειρη, έχει θετικά στοιχεία. Όπως είπα και για τον αγώνα της Ριζούπολης, η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Πέτυχε και δυο γκολ, κάτι που είναι σημαντικό όταν επιτυγχάνεται σε τέτοιους αγώνες με δύσκολο αντίπαλο και εκτός έδρας. Ενώ έπαιξε απέναντι σε μια από τις ομάδες του ομίλου που θα είναι μέσα στην τριάδα των πλέι - οφς ανόδου, και σε μια μάλιστα δύσκολη χρονική περίοδο λόγω των προβλημάτων, αλλά και χωρίς να έχει γίνει πλήρης προετοιμασία την περασμένη εβδομάδα, όπου δεν έγιναν κι όλες οι προπονήσεις.

Πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της κατηγορίας. Και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, στο οποίο σίγουρα χρειαζόμαστε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και διαφορετική λειτουργία μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να μάθει να παίζει και για το αποτέλεσμα. Με τη δουλειά μας και με τα αποτελέσματα να μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο να στηρίξει την προσπάθεια. Έχω παίξει με την Παναχαϊκή απέναντι στον Πανηλειακό ακόμα και στη Γ' Εθνική, με σχεδόν 5.000 κόσμο στο γήπεδο να δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα.

Ο Πανηλειακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η δύναμή του είναι ο κόσμος του, πρέπει να τον φέρουμε στο γήπεδο. Με όλα αυτά στο μυαλό ξεκινάμε να δουλεύουμε την Τετάρτη για να αλλάξει σελίδα η ομάδα, με στόχο τη νίκη στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακή με τα Χανιά».

Last modified onΤρίτη, 28 Οκτώβριος 2014 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep