Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αδράνεια και δυστοκία»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε σύνθημα για νέο ξεκίνημα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στην απειρία των ποδοσφαιριστών που, την αδράνεια που έφερε το γκολ και στη δυστοκία στην επίθεση στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης έπειτα από την ήττα (1-0) από τον Πιερικό. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα:

«Νομίζω ότι για μία ακόμα φορά το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Καρακατσάνη, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ο Πιερικός ισορρόπησε, μας άφησε την κατοχή, αλλά δεν τη μετουσιώσαμε σε ευκαιρίες. Απειληθήκαμε μόνο από στημένες φάσεις μέχρι τη στιγμή του πέναλτι. Μετά το γκολ και για δέκα λεπτά ζήσαμε μία κατάσταση πανικού, πράγμα λογικό γιατί έχουμε κυρίως νεαρά παιδιά που βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ήταν πιεσμένα.

Κάναμε αλλαγές και δέκα λεπτά πριν το τέλος παίξαμε παιχνίδι που δεν μας χαρακτηρίζει, μιας και ο Πιερικός κλείστηκε πίσω και αμύνθηκε σωστά. Παρόλα αυτά κάναμε δύο κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν βρήκαμε δίχτυα. Πληρώσαμε μία αδράνεια στην άμυνα, κάτι που συμβαίνει πολλές φορές, όσο και τη δυστοκία μας στην επίθεση. Δεν ξέρω αν θα απελευθερώνονταν τα παιδιά σε περίπτωση που σκοράραμε. Ζούμε το οξύμωρο να έχουμε τρεις ήττες. Φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα και η έκβαση των αγώνων εξαρτάται από τη συγκέντρωση ή την ευστοχία τους. Συγχαρητήρια στον Πιερικό που έπαιξε δίκαια και τίμια και στον συνάδελφο. Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινά απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σπ. Σκούφας

Last modified onΚυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep