Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η αφιέρωση του Ζιώγα

Ο Μιχάλης Ζιώγας συνέστησε υπομονή και ζήτησε στήριξη.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Αγροτικό, την πρώτη υπό τις οδηγίες του ο προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σπουδαία νίκη. Είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Θα δουλεύουμε για το μεγαλείο της ομάδας που έχει πολύ μεγάλο παρελθόν και ιστορία και θέλουμε να έχει και μέλλον.

Σήμερα έπαιξαν 18χρονα παιδιά, η απειρία των οποίων μπορεί να κοστίσει σε κάποια παιχνίδια. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Η έδρα του Πιερικού ήταν κάποτε πολύ δύσκολη για μεγαθήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με υπομονή και δουλειά η ομάδα μπορεί να ξαναγίνει μεγάλη. Θα δουλέψουμε για το μεγαλείο του Πιερικού

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με σοβαρό προπονητή και ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, όπως αποδείχτηκε. Πιέσαμε ως το τέλος και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Χαρίζω τη νίκη στην κόρη μου που γιορτάζει και στον πατέρα μου που του οφείλω τα πάντα».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σπ. Σκούφας

Last modified onΚυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep