Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν είναι εύκολα με μηδέν βαθμούς»

Ο Κριστόφ Βαζέχα δήλωσε πως πιστεύει στην ομάδα και ότι χρειάζεται μια νίκη ψυχολογίας για να βγάλει τα χαρίσματά της στο γήπεδο.

Στο άσχημο ξεκίνημα του Φωστήρα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Ταύρου, Κριστόφ Βαζέχα, που τόνισε πως πρέπει τώρα να δουλέψουν στην ψυχολογία για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την ήττα (2-0) από τον Αχαρναϊκό:

«Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κάναμε την χειρότερη εμφάνιση από τότε που έχω την ευθύνη της ομάδας. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σκορ και ήταν φυσικό να πιέσουμε τον αντίπαλο αρκετά και εκείνος να βρει χώρους στην κόντρα. Δεν είναι εύκολο το κλίμα σε μια ομάδα όταν δεν έχει ούτε βαθμό, ούτε γκολ μετά από τρία ματς στο πρωτάθλημα.

Γνωρίζουμε πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό. Δεν μας βγήκε στο ματς αυτή η δουλειά, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον τίποτε παρά να κοιτάξουμε το επόμενο ματς που είναι σε δύο μέρες με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πιστεύω στην ομάδα και στα παιδιά και ξέρω πως μια νίκη αρκεί για να μας δώσει την ψυχολογία και να μας βγάλει τον καλό μας εαυτό, την θέληση και το πάθος που έχουμε δείξει στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αγωνιστήκαμε με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο και είχαμε καλή παρουσία και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην ψυχολογία των παιδιών τις επόμενες ημέρες και να πάρουμε το καλύτερο από αυτό το ματς».

Last modified onΣάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep