Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

O Πέτρος Καμινιώτης υπογράμμισε ότι τα Χανιά δεν φοβήθηκαν την ΑΕΚ O Πέτρος Καμινιώτης υπογράμμισε ότι τα Χανιά δεν φοβήθηκαν την ΑΕΚ

 O Πέτρος Καμινιώτης υποστήριξε ότι τα Χανιά άξιζαν την ισοπαλία στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Καλύτερο αποτέλεσμα άξιζε ο ΑΟ Χανίων στο ματς με την ΑΕΚ κατά τον Πέτρο Καμινιώτη, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του προσπάθησε πολύ και δεν φοβήθηκε την αντίπαλό της. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως έγιναν προσωπικά λάθη, τα οποία οδήγησαν στην ήττα.

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μέχρι το 70' - 75' πηγαίναμε καλά αλλά ίσως από κάποια προσωπικά λάθη ίσως από τύχη, δεχθήκαμε δύο γκολ. Αν δεν σκοράρεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα. Πιστεύω, όμως, ότι η ομάδα μου δικαιούταν κάτι καλύτερο, τουλάχιστον την ισοπαλία, γιατί προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά και τρέξαμε στο γήπεδο», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Καμινιώτης.

Και πρόσθεσε: «Δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Γενικά, έχουμε τέτοια νοοτροπία, δεν φοβόμαστε κανέναν. Σεβόμαστε, βέβαια, τον αντίπαλο όπως κάθε ομάδα αλλά δεν φοβηθήκαμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Είχε λίγο περισσότερη κατοχή από εμάς. Ίσως να το κάναμε και εμείς επίτηδες γιατί παίζουμε πολύ στην κόντρα. Κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, δεν προσαρμοζόμαστε συνέχεια στον αντίπαλο αλλά ο αντίπαλος σε εμάς. Τώρα, σε αυτό το ματς, δεν μας βγήκε. Όπως είπα, κάναμε κάποια λάθη, δεχθήκαμε κι ένα γκολ και όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και με αντίπαλο την ΑΕΚ, δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις».

Last modified onΣάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 12:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep