Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην τους τρελάνετε άλλο»

Τη δημοσιότητα που αποκτούν οι νέοι παίκτες του Ηρακλή θέλει να αποτρέψει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Γηραιού υποστήριξε μετά τη νίκη (1-0) επί του Ολυμπιακού Βόλου: «Θα έλεγα ότι κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά και σε μεγάλο μέρος στο δεύτερο. Με ρυθμό με φάσεις με συνδυαστικό παιχνίδι. Έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε και έτσι όπως θέλει να μας βλέπει ο κόσμος. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Επίσης θα ήταν άδικο να δεχθούμε γκολ. Παρόλα αυτά είχαμε την καθολική υπεροχή. Στο τελευταία λεπτά κινδυνέψαμε αλλά θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Εγώ θα αφήσω τους παίκτες να χαρούν μία μέρα και από αύριο να σκεφτούμε το άλλο παιχνίδι. Υπάρχει θετική αύρα στην ομάδα και αυτό είναι το καλό. Θα ήθελα να ζητήσω μία χάρη κυρίως για τους νέους παίκτες. Μην τους τρελάνετε άλλο. Δεν μπορούν να χειριστούν καταστάσεις δημοσιότητας εύκολα. Είναι πολλοί οι νέοι και παίζουν για πρώτη φορά σε μεγάλη ομάδα, οπότε δεν θα είναι εύκολο για πολλούς να το διαχειριστούν»

Για το ότι ο Ηρακλής δεν βάζει εύκολα γκολ: «Βεβαίως μας ανησυχεί. Δημιουργούμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς. Σίγουρα κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Πρέπει να σκοράρουμε και να τελειώνουμε πιο νωρίς. Σίγουρα μας προβληματίζει»

Για τις κάρτες: «Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Θα υπάρχουν κάρτες. Αλλά όπως είπα και στην προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα έχει χτιστεί ώστε ακόμα και να λείπει πρωτοκλασάτος παίκτης να έχουμε λύση»

Και πρόσθεσε: «Πάντα υπάρχει χρόνος και διάθεση να βελτιωθούμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αλλά πολλοί παίκτες έχουν να δώσουν πολλά παραπάνω. Σήμερα οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ και αυτό είναι σημαντικό γιατί η ομάδα αποτελείται από 30 παίκτες και τους υπολογίζω όλους»

Για τον Μπαρτολίνι: «Τον Μπαρτολίνι έχω σκοπό να τον βάλω στο Κύπελλο. Και μετά την διακοπή θα κάνουμε ένα φιλικό όπου θα αγωνιστεί και εκεί. Πρέπει πρώτα να αγωνιστεί στο Κύπελλο και μετά να μπει στο πρωτάθλημα»

Last modified onΔευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep