Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στόπερ μόνο... ερασιτεχνικά»

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για τη νέα του θέση και το προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

Σε ρυθμό ΑΕΚ κινείται ο ΑΟ Χανιά, προερχόμενος από τη νίκη (1-0) σε βάρος του Φωστήρα. Ο σκόρερ, Κώστας Μανωλάς που αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως κεντρικός αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» για το ματς που προηγήθηκε, το προσεχές με την Ένωση, αλλά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι ως στόπερ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανωλά:

Για το αν νιώθει o ήρωας του παιχνιδιού με τον Φωστήρα:

«Φυσικά και όχι γιατί η προσπάθεια ήταν ομαδική και βγήκε το αποτέλεσμα. Το γκολ δεν το έβαλα μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα».

Για το ότι πανηγύρισε το γκολ έξαλλα:

«Φυσικά, διότι ήταν κρίσιμο σε μια στιγμή που είχαμε μείνει με 10 παίκτες και σ’ ένα ματς πρεμιέρας στην έδρα μας, η νίκη ήταν μονόδρομος. Ο καθένας θα το πανηγύριζε έτσι».

Για το ότι χρησιμοποιήθηκε σε θέση στόπερ και αν το έχει ξανακάνει:

«Η αλήθεια είναι πως επίσημα, ποτέ, μόνο κάποιες φορές παλιότερα σε ερασιτεχνικά ματς ακαδημιών, πριν 3-4 χρόνια. Ο προπονητής μου όμως με είχε δοκιμάσει σε αρκετές προπονήσεις καθώς και στο φιλικό με τη Λαμία στην προετοιμασία και μου έδειξε εμπιστοσύνη που είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν πρέπει ν’ αρχίσει να το… σκέφτεσαι να καθιερωθεί σαν στόπερ, αν λάβει υπόψη του τον πατέρα του και τον ξάδερφό του:

«Πιστεύω πως τα καταφέρνω εξίσου καλά και στις δύο θέσεις. Θα δείξει η συνέχεια… Η αλήθεια είναι ότι αριστεροπόδαροι στόπερ δεν υπάρχουν πολλοί».

Για το τι εκτιμά με την ΑΕΚ κι αν τρομάζει ως αντίπαλος την ομάδα του:

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, τη σεβόμαστε και δε την φοβόμαστε όπως και όλους τους αντιπάλους μας. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας γιατί είναι πολύ καλή. Το ματς θα κριθεί μέσα στο γήπεδο».

Για το τι συνέβη με την περίπτωσή του το καλοκαίρι με τον ΑΟΧ κι αν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα Σούπερ Λιγκ και γι’ αυτό με άφησε η ομάδα να φύγω. Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και γι’ αυτό γύρισα πίσω. Φυσικά και είμαι χαρούμενος γιατί έμεινα σε μια ομάδα που έζησα αξέχαστες στιγμές πέρσι και ο κόσμος μας αγκάλιασε. Είμαστε από τις πολύ καλές ομάδες της Β’ Εθνικής και πιστεύω θα πάμε ακόμα καλύτερα φέτος».

Last modified onΔευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep