Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ξανά στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (photo)

Η Επισκοπή θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο «Θ. Βαρδινογιάννης», όπως συνέβη και απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League η Επισκοπή ψήφισε... «Θ. Βαρδινογιάννης» σε ό,τι αφορά στην έδρα του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, η οποία διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Μέχρι τώρα η ομάδα του Ρεθύμνου δεν είχε ανακοινώσει αν θα επέστρεφε στο ΔΑΚ Γάλλου για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή. Ωστόσο, βάσει των όσων αναφέρει η ιστοσελίδα της και ο αγώνας με την ομάδα της Πάτρας θα γίνει στο ίδιο γήπεδο...

epp

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/10) ήρθε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ: «Οριστικά στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα αγωνιστεί η ομάδα μας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Ο ολοκαίνουριος φυσικός χλοοτάπητας που έχει τοποθετηθεί στο ΔΑΚ Γάλλου, δεν έχει… «ριζώσει» ακόμα καλά στο έδαφος με αποτέλεσμα να μην κρίνει κατάλληλο για αγώνα τον αγωνιστικό χώρο ο γεωπόνος που επιβλέπει το τελευταίο μεγάλο έργο στο στάδιο του Ρεθύμνου. Η ομάδα μας λοιπόν προετοιμάζεται κανονικά για το ματς με την Παναχαϊκή (Σάββατο 25/10/14, 16.00) ευελπιστώντας να κατακτήσει την πρώτη νίκη σε επίπεδο Football League μέσα στην φυσική της έδρα».

 



Last modified onΔευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep