Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Πολλά τα περιθώρια βελτίωσης της Ερμιονίδας σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μπολάνο.

Την πρώτη της νίκη στην ιστορία της στη Football League πανηγύρισε την Κυριακή (19/10) η Ερμιονίδα. Οι νεοφώτιστοι πέρασαν από τη δύσκολη έδρα του Αχαρναϊκού, αλλά ο τεχνικός, Ρομπέρτο Μπολάνο με δηλώσεις του στο flnews.gr σημείωσε ότι η ομάδα του ακόμα δεν είναι έτοιμη.

«Η αλήθεια είναι ότι καμία ομάδα ακόμα δεν είναι έτοιμη», τόνισε ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» και πρόσθεσε: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ ότι μετά από 2-3 παιχνίδια θα έχουμε βρει έναν ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά βάσει της απόδοσής μας στο δεύτερο η νίκη μας είναι δίκαιη. Σταθήκαμε, βέβαια και τυχεροί με το δοκάρι που είχε ο Αχαρναϊκός».

Η Ερμιονίδα έχει ρεπό την 3η αγωνιστική και έτσι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ των Λίτση, Στοϊμίροβιτς, οι οποίοι αναμένεται την Τετάρτη (22/10) να μπουν σε κανονικό ρυθμό. Ο Παβίσεβιτς εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται.

Για την Τρίτη (21/10) έχει προγραμματιστεί διπλό με την Κ20 και ρεπό προβλέπεται για το Σάββατο (25/10). Στις 30 Οκτωβρίου, εξάλλου, είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Last modified onΔευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep