Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέλι για Πατσιογεώργο

Στην απόδοση του τερματοφύλακα του Πιερικού στάθηκε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα 1926 ο τεχνικός του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας δήλωσε: «Έχουμε δουλέψει παρά πολύ αυτόν τον καιρό με τους παίχτες μου και αυτό φάνηκε και στον παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά περισσότερο σήμερα με τον Απόλλωνα. Στο σημερινό ματς ήταν μια υπερπροσπάθεια από όλους τους παίχτες μου και ειδικά όταν μείναμε με 9 παίχτες στον αγωνιστικό χώρο. Κλείσαμε χώρους και προσπαθήσαμε μέσα στο παιχνίδι.

Η φετινή χρονιά έχει πολλά νεαρά παιδιά και θεωρώ ότι ήμαστε σε καλό δρόμο και από την πλευρά των παιχτών και από τον πρόεδρο της ομάδας. Μια τέτοια προσπάθεια είναι καλή και για τον νεαρό γκολκίπερ μας Πατσιογεώργο αν γίνουν σωστά βήματα θα έχουμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Σίγουρα δεν διαγράφεται η προσπάθεια όλων των παιχτών στον σημερινό αγώνα. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο στον Απόλλωνα και στον κ. Γράφα».

Ο γκολκίπερ, Δημήτρης Πατσιογεώργος ανέφερε: «Σήμερα παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Εμείς δεν ήρθαμε σήμερα για να κλειστούμε πίσω, δεχτήκαμε πίεση από τους αντίπαλους μας και ειδικά όταν μείναμε με 9 παίχτες μέσα στο ματς. Αυτός ο βαθμός που πήραμε σήμερα είναι ένας παλικαρίσιος πόντος και πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου».

Πηγή: apollonpontou.com

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep