Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Δική μου η ευθύνη»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως ο Αχαρναϊκός είναι ομάδα από μέταλλο και θα βρει λύσεις Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως ο Αχαρναϊκός είναι ομάδα από μέταλλο και θα βρει λύσεις

Ο Γιώργος Βαζάκας ανέλαβε την ευθύνη της ήττας από την Ερμιονίδα, είπε ότι καταλαβαίνει τον κόσμο που βρίζει αλλά δήλωσε βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας πήρε πάνω του την ευθύνη για την ήττα από την Ερμιονίδα στο Μενίδι ωστόσο υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι φτιαγμένη από μέταλλο, θα βρει τις λύσεις που απαιτούνται και εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος πως στο τέλος θα δικαιωθεί.

Αναφερόμενος στην εικόνα της συνάντησης, ο Γρεβενιώτης τεχνικός σημείωσε: «Το παιχνίδι με την Ερμιονίδα ήταν ματς ορόσημο για την ομάδα μας. Έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν προετοιμασμένοι να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημιχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, με πολλές μονομαχίες και είχαμε την υπεροχή. Δυστυχώς, όμως, αυτό που δεν καταφέραμε εμείς, δηλαδή να σκοράρουμε, το πέτυχε η Ερμιονίδα στο δεύτερο μέρος και σε μία 'στημένη' φάση. Το τέρμα αυτό προκάλεσε ταραχή στους παίκτες μας και τους πήγε πίσω. Ωστόσο, στη συνέχεια αντιδράσαμε αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στην πολύ σημαντική φάση με τον Γιέσιτς. Από εκεί και πέρα, στο τέλος έγινε το 2-0 όταν η ομάδα μας είχε περάσει όλη μπροστά».

Και ο Βαζάκας συνέχισε λέγοντας: «Ξέρω τι ομάδα έχω φτιάξει και ξέρω τι κατηγορία είναι η Β' Εθνική. Απαιτείται υπομονή καθώς έτσι χτίζοναι οι ομάδες. Είμαστε ομάδα από μέταλλο. Μέσα στην εβδομάδα θα βρούμε τις λύσεις μαζί με τα παιδιά».

Για την αντίδραση του κόσμου, ο προπονητής του Αχαρναϊκού είπε: «Εύλογα βρίζει ο κόσμος. Εγώ έχω την ευθύνη για την ήττα. Εγώ έστησα την ομάδα. Όμως, δεν το βάζω κάτω και στο τέλος θα δικαιωθώ. Μέσα τα κεφάλια. Αυτό που χάσαμε σήμερα, θα πάμε να το πάρουμε αλλού. Δεν κοιτάμε πίσω, πίσω είναι μόνο ο γκρεμός. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να βρίζει αλλά εμένα δεν με παρασύρει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, αν κερδίσουμε την άλλη αγωνιστική στην έδρα του Φωστήρα, θα είμαστε σούπερ ομάδα; Αυτή η ήττα μάς δίνει μηνύματα για το τι πρέπει να προσέξουμε. Θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να κερδίζεις εκτός παρά εντός. Τέλος, δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Είχαν διάθεση αλλά δυστυχώς το παιχνίδι δεν μας βγήκε κυρίως επειδή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία τυχαία και 'στημένη' φάση».

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep