Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε δουλειά»

Τυχερός στη φάση του πέναλτι στάθηκε ο Αιγινιακός σύμφωνα με τον Αλέκο Θεοδωρίδη.

Ο Αλέκος Θεοδωρίδης τόνισε ότι ο Αιγινιακός θέλει ακόμη δουλειά, καθώς είναι καινούργια ομάδα και στάθηκε στην ευκαιρία του Φαμπίνιο και το δοκάρι του Κουτσοσπύρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αιγινιακού μετά τη νίκη (1-0) επί της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με ψυχικά αποθέματα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Εμείς είχαμε δύο γεμάτες φάσεις για γκολ. Μία με τον Φαμπίνιο, που δεν μπόρεσε να κρεμάσει τον Τσάμη και ένα δοκάρι με τον Κουτσοσπύρο. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, κλείσαμε τους διαδρόμους των παικτών της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διασπάσουν την καλή μας αμυντική γραμμή.
Σταθήκαμε όμως τυχεροί στη φάση του πέναλτι. Θέλουμε ακόμη δουλειά, είμαστε μία καινούργια ομάδα και θέλουμε ακόμη χρόνο για να πετύχουμε κάτι καλό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που είχαν πάθος και δύναμη, που κατορθώσαμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη, παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες από το 55’».

ΑΙΓΙΝΙΟ: Σάββας Αχλατλής

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep