Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Στο Βέλγιο ο Καμαρά» (video)

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε ότι δόθηκε άδεια στον Καμαρά λόγω Έμπολα.

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (18/10) ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και επιβεβαίωσε ότι δόθηκε άδεια στον Καμαρά έως ότου περάσει το διάστημα κατά το οποίο θα φανεί αν ο Αφρικανός μέσος έχει προσβληθεί ή όχι από τον ιό Έμπολα. Όπως ανέφερε:

«Ο παίκτης είχε μία άδεια, γιατί θα πήγαινε στη Σιέρα Λεόνε και μετά στο Καμερούν για να αγωνιστεί. Εμείς του δώσαμε άδεια κανονική, γιατί αν πήγαινε στη Σιέρα Λεονε, τότε θα υπήρχε πρόβλημα.

Του δώσαμε άδεια να καθίσει σπίτι του, να περάσουν οι μέρες που λένε ότι μπορεί να εμφανιστεί η ίωση και να επανέλθει η ομάδα κανονικά. Τελικά δεν πήγε στη Σιέρα Λεόνε και επιστρέφοντας προχθές δεν τον είχε ο προπονητής στο ρόστερ για να παίξει. Πήγε στο Βέλγιο με την οικογένειά του. Είναι κάποια πράγματα αυτονόητα. Το καλύτερο φάρμακο είναι η πρόληψη. Εμείς προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε κάποια πράγματα. Και εξετάσεις να κάνεις, αν δεν έχεις εμφανίσει τα συμπτώματα δεν γίνεται κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις».

Last modified onΣάββατο, 18 Οκτώβριος 2014 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep