Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σωστή διαχείριση ζήτησε ο Διλμπέρης

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θεωρεί ότι ο αγώνας με την ΑΕΛ έχει ιδιαιτερότητες Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θεωρεί ότι ο αγώνας με την ΑΕΛ έχει ιδιαιτερότητες

Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα με την ΑΕΛ, στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης σε ομιλία του στους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα.

Πριν από την τελευταία προπόνηση του Αγροτικού Αστέρα, ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη σημασία της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που θα γίνει τη Δευτέρα (20/10) στον Εύοσμο. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε σε δύο ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο ματς με τη Λάρισα.

Η μία έχει να κάνει με το ότι ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και ο δεύτερος αφορά το γεγονός ότι απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα με φιλοδοξίες, που στοχεύει στην άνοδο. Ο Διλμπέρης ζήτησε από τους «σταχυοφόρους» να χειριστούν όπως πρέπει το παιχνίδι και να ξεχάσουν τελείως την ήττα της πρεμιέρας στη Λαμία, που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση.

Φυσικά, ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα κατέστησε σαφές ότι μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών αφού σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα μείνει από νωρίς πίσω στην κατάταξη.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 12:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep