Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολο ματς αλλά πάμε για τη νίκη»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης εμφανίζεται αισιόδοξος για το ματς με τον Αιγινιακό Ο Σάκης Θεοδοσιάδης εμφανίζεται αισιόδοξος για το ματς με τον Αιγινιακό

Τη νίκη έθεσε ως στόχο ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο ματς με τον Αιγινιακό, το οποίο παραδέχεται πως έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, στο οποίο οι Θεσσαλοί θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στον Τύρναβο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη στο flnews.gr για το ματς της Πιερίας: «Ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι, κάτι πάντως που ισχύει για όλους τους αγώνες της Football League. Αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με ποιότητα, άρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς θα επιχειρήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας ώστε να φτάσουμε στη νίκη, που είναι και ο στόχος μας».

Από το κυριακάτικο (19/10) ματς θα απουσιάσει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις από τη Δευτέρα, ενώ αντίθετα ο Δημήτρης Μαυριάς ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνονταν, γυμνάζεται πλέον κανονικά και ως εκ τούτου υπολογίζεται.

Η προετοιμασία της Αναγέννησης, τέλος, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πιερία.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep