Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο κόσμος να μας σπρώξει στη νίκη»

Ο Τάσος Κατσαμπής τόνισε πως οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα θέλουν να αλλάξουν το κλίμα μετά την ήττα στη Λαμία Ο Τάσος Κατσαμπής τόνισε πως οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα θέλουν να αλλάξουν το κλίμα μετά την ήττα στη Λαμία

«Δίψα» για νίκη επί της ΑΕΛ υπάρχει στον Αγροτικό Αστέρα, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Τάσου Κατσαμπή.

Η επικράτηση σε βάρος της ΑΕΛ στη συνάντηση της Δευτέρας (20/10) αποτελεί τον μοναδικό στόχο του Αγροτικού Αστέρα, όπως δήλωσε ο Τάσος Κατσαμπής στην ιστοσελίδα της μακεδονικής ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο συνεργάτης του Παναγιώτη Διλμπέρη στην τεχνική ηγεσία των «σταχυοφόρων», τόνισε πως είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο προκειμένου να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κατσαμπή:

- Κοιτώντας πίσω στο απογοητευτικό αποτέλεσμα στη Λαμία, μπορούμε να βρούμε και να κρατήσουμε για το μέλλον θετικά στοιχεία από αυτή την εμφάνιση της ομάδας;
- Πάντα μέσα από μία ήττα, αλλά και από κάθε παιχνίδι, βγαίνουν συμπεράσματα και η αλήθεια είναι ότι μέσα από μία μέτρια εμφάνιση στη Λαμία η ήττα ήρθε πολύ δύσκολα – από ένα στατικό γκολ στο 82'. Συνεπώς, όταν οι παίκτες αποκτήσουν την εξοικείωση με την κατηγορία θα μπορούν και μέσα από καλύτερη απόδοση να κερδίζουν τους αντιπάλους.  

- Ένας ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε ήταν ο Κώστας Κώτσιας. Σε ικανοποιεί η εξέλιξη του νεαρού αμυντικού;
- Ο Κώτσιας όπως και τα άλλα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ, με υπομονή και πίστη. Απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του τεχνικού επιτελείου και όταν πιστέψουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν τότε μπαίνουν και στην ενδεκάδα.

- Το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής αλλάζει κάτι στον τρόπο που προετοιμάζεται η ομάδα αυτή την εβδομάδα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ;
- Η ήττα για μία ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να χάνει αλλάζει το ρυθμό και την αυτοσυγκέντρωση της. Είναι εμφανές ότι τα παιδιά θέλουν πάρα πολύ να ανατρέψουν το κλίμα. Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση δεν αλλάζουμε κάτι.  Άλλωστε με το ίδιο μοτίβο προπόνησης έχουν έρθει οι επιτυχίες.

- Αισθάνεσαι ότι είναι κοντά η πρώτη φετινή νίκη σε επίσημο παιχνίδι;  
- Δεν κοιτάμε το παιχνίδι σαν ευκαιρία για πρώτη νίκη, αλλά κοιτάμε μόνο τη νίκη!

- Στη Λαμία διαπιστώσαμε ακόμα μία φορά πόσο βοηθά το γηπεδούχο να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του. Πιστεύεις ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και τη Δευτέρα στο Δημήτριος Κοντικάκης;
- Όχι μόνο βοηθάει το γηπεδούχο, αλλά πολλές φορές δυσκολεύει και τον φιλοξενούμενο. Τη Δευτέρα είναι ευκαιρία ο κόσμος να πάρει τη σκυτάλη στα χέρια του και να σπρώξει αυτά τα παιδιά σε μία νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο όπως η ΑΕΛ.

Last modified onΠέμπτη, 16 Οκτώβριος 2014 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep