Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κινδυνεύει με «καμπάνα» ο Σταματής

Μέσω βίντεο η κλήση σε απολογία του Ανδρέα Σταματή.

Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Νίκου Ζιαμπάρη από τον επιθετικό του Πιερικού, Ανδρέα Σταματή σόκαρε. Ωστόσο, ο δεύτερος δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή. Κινδυνεύει, πάντως, με βαριά καμπάνα βάσει των άρθρων με τα οποία κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή και τα οποία το flnews.gr σας παρουσιάζει.

Η κλήση αναφέρει παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 2β, 10 παρ. 1στ, 6, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Τι αναφέρει το άρθρο 10 παρ.1στ; «Ποινή αποκλεισμού 8 αγωνιστικών και χρηματική ποινή 320 ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή, προπονητή, φυσικοθεραπευτή, διερμηνέα ή γιατρό ομάδας η οποία είχε συνέπεια τον τραυματισμό τους».

Μάλιστα, στο άρθρο 6 φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κλήση προήλθε αυτεπαγγέλτως μέσω βίντεο ή κατόπιν καταγγελίας ΠΑΕ και αναφέρει: «Η χρήση οπτικών μέσων, ως αποδεικτικού υλικού, επιτρέπεται, αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν καταγγελίας από οποιαδήποτε ΠΑΕ της ίδιας κατηγορίας, αποκλειστικά και μόνο στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία».

Το άρθρο 25 αφορά, τέλος, δυσφήμιση του αθλήματος...

Last modified onΤρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep