Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προπονήθηκε ο Νιάρος

Ο Χρήστος Νιάρος επανέκαμψε στις προπονήσεις έπειτα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε Ο Χρήστος Νιάρος επανέκαμψε στις προπονήσεις έπειτα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε

Την πρώτη του προπόνηση μετά την αρθροσκόπησή του, έκανε ο Χρήστος Νιάρος στον Αχαρναϊκό.

Περίπου είκοσι ημέρες μετά την αρθροσκοπική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Χρήστος Νιάρος επανέκαμψε στην ενεργό δράση. Ο άσος του Αχαρναϊκού γυμνάστηκε, συντηρητικά φυσικά, την Τρίτη (14/10) και πλέον δεν θα αργήσει να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Βαζάκα.

Από εκεί και πέρα, ο Γρεβενιώτης τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες του τον αγώνα με την Επισκοπή και επισήμανε την ανάγκη από εδώ και στο εξής να διατηρούν το υπέρ τους αποτέλεσμα όταν αποκτούν προβάδισμα στο σκορ. «Για να μπορέσουμε να διακριθούμε στην κατηγορία, πρέπει να μάθουμε να κρατάμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της Επισκοπής όπου σκοράραμε αλλά λίγο μετά ισοφαριστήκαμε. Βέβαια, για τη συγκεκριμένη φάση δεν έχω παράπονο αφού δεχθήκαμε γκολ από ένα πολύ μακρινό σουτ», είπε μεταξύ άλλων ο Βαζάκας.

Last modified onΤρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep