Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χριστόπουλος: «Πραξικόπημα...»

Επίθεση του Σάκη Χριστόπουλου σε αυτούς που συγκάλεσαν ΓΣ στον Ερασιτέχνη Πανηλειακό.

Με υπογεγραμμένη ανακοίνωση 50 τακτικά μέλη του Ερασιτέχνη Πανηλειακού κάλεσαν προ ημερών σε έκτακτη Γ.Σ. την προσεχή Τετάρτη (15/10), με αφορμή όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Την ευκαιριακή και παράνομη εναλλαγή των προέδρων του ερασιτέχνη που υπογράφουν σαν εκπρόσωποι επίσημα έγγραφα του συλλόγου. Για τα τραγελαφικά περιστατικά που συμβαίνουν στην ομάδα της ΠΑΕ που διασύρεται καθημερινώς ανά το πανελλήνιο με τα καμώματα των Διοικήσεών της».
Ο παράγοντας του Πανηλειακού, Σάκης Χριστόπουλος, ωστόσο βγήκε μπροστά και χαρακτήρισε «πραξικόπημα και μη νόμιμη την απόπειρα γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Πανηλειακού. Με ανακοίνωσή του ανέφερε: «Ενημέρωση προς τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού για τη συγκέντρωση που κάποιοι θέλησαν να «βαπτίσουν» Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εκλεγεί (!!!) νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου, αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας, ότι τέτοιου είδους πραξικοπήματα, δεν είναι δυνατόν να περάσουν το έτος 2014. Υπάρχει νόμιμα εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί νόμιμα, και το οποίο εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, όπως εξ' άλλου ορίζεται ως μόνο αρμόδιο για την σύγκληση, τόσο από τον Νόμο, όσο και από το Καταστατικό.
Όποιος έχει αντιρρήσεις για τη νόμιμη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, υπάρχουν διατάξεις τόσο στον Νόμο, όσο και στο Καταστατικό του Σωματείου, που προβλέπουν νόμιμες διαδικασίες και όχι βεβαίως τέτοιου είδους παρανομίες. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ενημερώνει επιπρόσθετα ότι αφενός μεν η «συγκέντρωση» που κάποιοι είχαν το θράσος να βαπτίσουν Γενική Συνέλευση, όχι μόνον δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ., αλλά το Δ.Σ. επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, για αυτήν την απροκάλυπτη ενέργεια κάποιων ...γνωστών στο Δ.Σ».
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Θ. Χριστόπουλος».

Last modified onΔευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep