Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη νίκη με ΑΕΛ»

Ο Στέφανος Καπίας έδωσε το σύνθημα για επικράτηση του Αγροτικού Αστέρα απέναντι στην ΑΕΛ.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία, τα λάθη που έγιναν, αλλά και το προσεχές εντός έδρας ματς του Αγροτικού Αστέρα με την ΑΕΛ μίλησε ο Στέφανος Καπίας. Μάλιστα, ο αμυντικός των «σταχυοφόρων» σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ κάλεσε όλους τους φιλάθλους της δυτικής Θεσσαλονίκης να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο για να σπρώξουν τους «πράσινους» στη νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καπία:

Στέφανε αναμένονταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λαμία, αλλά για 82 λεπτά κρατούσατε στα χέρια σας το βαθμό. Πόσο απογοητευτικό είναι να δέχεσαι γκολ λίγο πριν το φινάλε;

«Θεωρώ ότι απογοητετικό δεν είναι μόνο το ότι δεχτήκαμε γκολ λίγο πριν τελείωσει η αναμέτρηση. Ναι μεν μας άφησε μία πίκρα, αλλά ταυτόχρονα όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν εφαρμόσαμε σωστά το αγωνιστικό πλάνο».

Εσύ είσαι από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές μας, αλλά για τους περισσότερους εκ των συμπαικτών σου ήταν μία πρώτη γεύση από Β΄ Εθνική. Η απειρία έπαιξε κάποιο ρόλο;

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτή την κατηγορία η εμπειρία είναι καθοριστικός παράγοντας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ταλέντο και η σκληρή δουλειά είναι παράγοντες λιγότερο σημαντικοί. Πιστεύω μάλιστα ότι αυτοί οι δύο μπορούν να υπερκαλύψουν την απειρία και να προσφέρουν τη βάση για μία καλή πορεία. Στην ομάδα μας έχουμε και ταλέντο και δουλεύουμε σωστά, οπότε είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα δούμε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών μας».

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα την πρώτη αγωνιστική, αισθάνεσαι ότι η ομάδα είναι κοντά στην πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα;

«Επειδή ξέρουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα, δεν χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και βάζοντας περισσότερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας, ώστε να εφαρμόσουμε σωστά το αγωνιστικό πλάνο, θα πανηγυρίσουμε την πρώτη φετινή επιτυχία - ίσως μαζί με τον κόσμο την ερχόμενη αγωνιστική!».

Η αναμέτρηση με τη Λάρισα - η οποία είναι και ένα από τα φαβορί για την άνοδο - την ερχόμενη Δευτέρα στις 16:00 συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Πιστεύεις ότι η παρουσία του κόσμου στο πλευρό σας είναι ιδιαίτερα σημαντική ειδικά για αυτό το παιχνίδι;

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και κυριότερα έναν αντίπαλο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά γενικότερα, γιατί μας δίνει περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος της δυτικής Θεσσαλονίκης πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα, έναν σύλλογο με υγεία. που κάνει σταθερά βήματα προόδου και διαθέτει μία ομάδα που θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο!

Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να ζήσει μαζί μας αυτή την προσπάθεια που έχει χαρές, έχει και λύπες, αλλά όταν είμαστε μαζί - ομάδα και κόσμος - όλη αυτή η εμπειρία είναι πανέμορφη! Είναι η ουσία του ποδοσφαίρου!».

Last modified onΔευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep