Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

FL News Bet

Οι προτάσεις του flnews.gr για τα ματς της πρεμιέρας στη Football League.

Τα φαβορί επιβεβαιώθηκαν, έστω και δύσκολα στην πρεμιέρα της Football League, με τη Λαμία και τον Απόλλωνα να ξεκινούν νικηφόρα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα λείψουν οι εκπλήξεις από τα κυριακάτικα ματς της 1ης αγωνιστικής.

Στο 1.30 η νίκη της ΑΕΚ, στο 10.00 ο άσος του Παναιγιαλείου, στο πιο ενδιαφέρον ματς της πρεμιέρας. Για μία από τις δυσκολότερες εξόδους της Ένωσης η απόδοσή της είναι πολύ μικρή παρότι είναι το φαβορί. Έτσι, αξίζει το ρίσκο στο Under 2,5 που τιμάται προς 2.15.

Στο Κρανίδι η νεοφώτιστη Ερμιονίδα υποδέχεται τον ΑΟ Χανιά. Πρώτο επίσημο ματς για φέτος δίνει εκεί η ομάδα της Αργολίδας, η οποία έχει αξιόλογο ρόστερ, όμως πρέπει να αποκτήσει ομοιογένεια. Οι Κρητικοί έχουν την εμπειρία της κατηγορίας, το άγχος της πρεμιέρας αναμένεται να βαρύνει περισσότερο τους γηπεδούχους, οπότε το διπλό στο 2.35 δεν είναι άσχημο.

Από τον όμιλο του βορρά, τέλος, στο θεσσαλικό ντέρμπι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Τύρναβο, το 1.50 του άσου δεν αξίζει, ενώ και το 7.25 δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των φιλοξενούμενων. Το Under 2,5 έχει πολλές πιθανότητες, όμως θα πάμε στο 2Χ που εμφανίζεται σε απόδοση 2.50.

Αναλυτικά οι προτάσεις του flnews.gr:

Παναιγιάλειος - ΑΕΚ Under 2,5

Ερμιονίδα - ΑΟΧ 2

Αναγ. Καρδίτσας - Τύρναβος Χ2

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 11:27
More in this category: « FL News Bet FL News Bet »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep