Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Έβγαλε 20άδα ο Ζιώγας

Η αποστολή του Πιερικού για την πρεμιέρα της Football League με τον Ηρακλή.

Έτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση στη Football League 2014-2015 είναι στον Πιερικό. Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα καλούνται να αντιμετωπίσουν στην Κατερίνη τον Ηρακλή και θα παλέψουν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ασφαλώς τις δυσκολίες του ματς.
Ο τεχνικός των μελανόλευκων ανακοίνωσε αποστολή που απαρτίζεται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής: Παπατολίκας, Πατσιογεώργος, Κρουσταλέλης, Νικολίτσης, Λαμπάκης, Κοντσίδης, Σεντεμέντες, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Μάρκοβιτς, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Ελιομάρ, Αλεξίου, Σταματής, Μανίκας, Παλιάτσιος.
Ντόικιτς και Μάρκοβιτς απουσίαζαν τις τελευταίες μέρες. Ήταν στην πατρίδα τους, τη Σερβία, προκειμένου να εξασφαλίζουν βίζα για να παρατείνουν την παραμονή τους στη χώρα μας και είναι στο χέρι του Ζιώγα να τους χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντόσης, ενώ για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός οι Μπικιαρόπουλος, Κατσιαμήτας, Κόιτς, Κοντούλης, Γούτσιος και Καρατάσιος.
Σημειώνεται ότι η αποστολή του Πιερικού έχει καταλύσει σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης, ώστε να μείνει προσηλωμένη στη μάχη της Κυριακής (12/10, 16.00).

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep