Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας γεμίζουν ελπίδα και δύναμη»

Η διοίκηση του Τυρνάβου ευχαριστεί τους χορηγούς για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ αναφέρεται πως η ομάδα «ανδρώνεται οργανωτικά» καθώς μεγάλες επιχειρήσεις συνεργάζονται πλέον μαζί της. Παράλληλα, τονίζεται πως εταιρείες εντός και εκτός Λάρισας εμπιστεύθηκαν την προβολή και τη διαφήμισή τους στον σύλλογο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Μετά από μια άκρως επιτυχημένη πρώτη χρονιά στην Football League, η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ξεκίνησε την οργάνωση και τον σχεδιασμό της φετινής προσπάθειας νωρίς, με υπομονή και σταθερά βήματα δίνοντας την απαραίτητη σημασία στην επαγγελματική ομάδα αλλά και στην ομάδα νέων.
Την προηγούμενη περίοδο στον χορηγικό τομέα, η πλειονότητα των επιχειρήσεων-χορηγών αντιμετώπισαν την στήριξη τους ως μια βοήθεια για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Το γεγονός όμως ότι η πλειοψηφία αυτών των επιχειρήσεων ανανέωσαν τη χορηγική τους συμφωνία για φέτος, αποτελεί αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη επιτυχία για την Π.Α.Ε. και το τμήμα marketing αυτής.
Εταιρείες από όλο τον νομό και την υπόλοιπη Ελλάδα αποφάσισαν να εμπιστευτούν την προβολή και τη διαφήμισή τους στην ομάδα του Τυρνάβου, μέσα από πολλές και ποικίλες προτάσεις, γεμίζοντας ελπίδα και δύναμη τον πρόεδρο κ. Βασίλη Μπρέζα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να συνεχίσουν το ανιοδετελές έργο τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Αποδεικνύεται ότι η ομάδα του Τυρνάβου ανδρώνεται οργανωτικά, με την εισροή νέων μεγάλων επιχειρήσεων που απομακρύνονται από ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς αλλά χωρίς σκοπό και στόχους για την προβολή αυτών. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι πλέον οι απαιτήσεις αυξάνονται και η ανταποδοτικότητα και η μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα των χορηγών θα είναι ο πρώτος μας στόχος ως Π.Α.Ε.
Σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε σε προσαρμοσμένες στρατηγικές, για την υλοποίηση των στόχων μας, ανάλογα με το είδος της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το ποσό και την κατηγορία της χορηγίας.
Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες-χορηγούς για την σημαντική ενίσχυση που προσφέρουν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και ελπίζουμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την επίτευξη των στόχων μας, με μια εξίσου καλή πορεία της ομάδας.

Με εκτίμηση,
Σταυρίδης Αχιλλέας
Υπεύθυνος Marketing Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005».

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 11:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep