Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αγωνία μέχρι το τέλος»

Ο Γιώργος Κούτσης εκτιμά πως το Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και αγωνιώδες Ο Γιώργος Κούτσης εκτιμά πως το Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και αγωνιώδες

Εξαιρετικά ενδιαφέρον Πρωτάθλημα που θα κρατήσει τις ομάδες σε αγωνία ως το τέλος, περιμένει ο Γιώργος Κούτσης.

Ο προπονητής το Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Κούτσης μίλησε στο flnews.gr για το Πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα είναι αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέρον, προσθέτοντας πως πέρα από την ΑΕΚ όλες οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

«Το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω πως οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής κατάταξης. Ο όγδοος ή ο ένατος της κατάταξης θα απέχουν τρεις βαθμούς από τον τρίτο. Από εκεί που κάποια ομάδα θα λέει 'βοήθα Παναγιά', θα κάνει μία νίκη και θα λέει 'δόξα τω Θεώ'! Θα βλέπουμε διαδοχικές αλλαγές στη βαθμολογία, στις θέσεις τα πλέι οφ, τα πλέι άουτ και τον υποβιβασμό», ανέφερε ο Κούτσης.

Και κατέληξε: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί για την άνοδο. Με εξαίρεση την ΑΕΚ όλες οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο».

Τέλος, στα αγωνιστικά εν όψει της πρεμιέρας με την Καλλιθέα, ο Κούτσης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους Χρήστο και Βασίλη Πατσατζόγλου, Νίκιτσα Κόσουτιτς και Ταουόγκα Τσιμότζι.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep