Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε ρόστερ πρώτης κατηγορίας»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Βέβαιος για την επάνοδο της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα εξασφαλίσει την άνοδο αν και παραδέχθηκε ότι το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Ο επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα διαθέτει ρόστερ πρώτης κατηγορίας και υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο ώστε στο τέλος της χρονιάς οι στόχοι να έχουν υλοποιηθεί.

«Σίγουρα ανυπομονούμε για την έναρξη της νέας σεζόν. Έχουμε κάνει πολύ καιρό προετοιμασία αλλά είμαστε για να αρχίσουμε μία νέα χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Βάρος ευθύνης υπάρχει σε όλη την ομάδα, όχι μόνο σε μένα. Χαίρομαι που είμαι από τους πιο έμπειρους παίκτες, επίσης χαίρομαι που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Έχουμε χτίσει μία ομάδα και είμαστε μία ομάδα με ένα ρόστερ που είναι πρώτης κατηγορίας. Το μόνο που απομένει είναι να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Αραβίδης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι προετοιμασμένος για κάθε δυνατό μαρκάρισμα, για κάθε δυνατή έδρα. Ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να διαλέξουμε πού θέλουμε να αγωνιζόμαστε και πού μας αρέσει. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ο καθένας τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο και πώς να το κάνουμε»

Και ο επιθετικός της ΑΕΚ κατέληξε ως εξής: «Από το πέρασμά μου στα πρώτα βήματα της καριέρας μου ξέρω αυτό το Πρωτάθλημα. Έχω πει τις εμπειρίες μου στα παιδιά. Είναι σκληρό Πρωτάθλημα και χαμηλότερο ποιοτικά από την πρώτη κατηγορία όπου έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε. Από εκεί και πέρα, έχουμε έρθει εδώ με απώτερο σκοπό να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α' Εθνική και θα πετύχουμε όσο σκληρό κι αν είναι το Πρωτάθλημα».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 12:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep