Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ηττα εκτός από το 2013

Από πέρσι τον Δεκμέβριο και το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου έχει να ηττηθεί μακριά από την έδρα του ο Τύρναβος.

Μπορεί να χρειάστηκε πάνω από δέκα ματς για να σημείωσει την πρώτη του νίκη μακριά από το γήπεδό του, αλλά το σερί που έχει ξεκινήσει η ομάδα του Τυρνάβου κρατά σχεδόν ένα χρόνο. Στα πρώτα του ταξίδια μακριά από την έδρα του δεν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα, αλλά αυτό έγινε μόλις για τέσσερα ματς, με τη Νίκη Βόλου (2-0) την Κέρκυρα (2-0), την Ζάκυνθο (3-0) και τον Εθνικό Γαζώρου τότε (1-0) να υποχρεώνουν την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη σε ήττα.

Είχε μεσολαβήσει ένα εντυπωσιακό 3-3 στο Αιγίνιο και μετά το ταξίδι στις Σέρρες, όπου ήταν το μοναδικό που δεν πήρε τίποτε ο Τύρναβος. Από τις 7 Δεκεμβρίου 2013 που ηττήθηκε με 1-0 από τον Εθνικό Γαζώρου έδωσε οκτώ ακόμη ματς μακριά από την έδρα του και δεν ηττήθηκε σε κανένα. Ακολούθησαν πέντε ισοπαλίες (Πιερικός – Βατανιακός – Δόξα Δράμας – Καρδίτσα – Απόλλων 1926) και μετά άρχισαν και οι νίκες.

Πρώτο εκτός έδρας τρίποντο, αυτό στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή με 1-0 και στη συνέχεια νίκες στην Καβάλα και τα Γιαννιτσά, με αντιπάλους βέβαια που ήταν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά έκλεισε το πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες. 

Last modified onΠέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep