Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπομονή» με τον Τύρναβο

Διαβασμένοι αναμένεται να είναι για το ματς με τον Τύρναβο στην Καρδίτσα, ώστε να μην αγχωθούν από το κλειστό ματς του αντιπάλου.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος φέρνει τον Τύρναβο απέναντι στην Καρδίτσα αυτή τη σεζόν, ενώ πέρσι είχαν αναμετρηθεί πρώτα με γηπεδούχο την ομάδα του Τυρνάβου. Οι άνθρωποι της Καρδίτσας γνωρίζουν πως απέναντι τους θα βρεθεί μια ομάδα που όπως και πέρσι αγωνίστηκε αρκετά κλειστά και με την θέληση να χτυπήσει όλους τους αντιπάλους στην κόντρα. Αυτή η τακτική του Τυρνάβου γίνεται ακόμη πιο κλειστή στα ματς μακριά από την έδρα του, ενώ μεγάλη σημασία θα έχει και η θέληση να πάρει έστω την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Καρδίτσας έχει δουλέψει όλη την εβδομάδα στο παιχίδι “υπομονής”, αφού ξέρει πως δεν θα βρει χώρους στο παιχνίδι και θα χρειαστεί να μην βάλει άγχος στο παιχνίδι της και φυσικά να προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες για να φτάσει στο γκολ με την πίεση ψηλά, καθώς και να εκμεταλλευθεί οποιοδήποτε λάθος μπορεί να γίνει μπροστά στην εστία του αντιπάλου του. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο τραυματίας Παναγιωτόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep