Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόγραμμα κοινωνικής μέριμνας

Το πρόγραμμα κοινωνικής μέριμνας «Αλληλεγγύη 1932» οργανώνει ο Αγροτικός Αστέρας, υπό την αρωγή του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού.

Ο Αγροτικός Αστέρας θα πραγματοποιήσει σειρά κοινωνικών δραστηριοτήτων μέσω του προγράμματος «Αλληλεγγύη 1932», το οποίο οργανώνει με τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής.

Στη σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ τονίζεται:

«Το πρόγραμμα "Αλληλεγγύη 1932" του Αγροτικού Αστέρα υπό τη σύμπραξη της Π.Α.Ε και του Ερασιτέχνη, αλλά και υπό την αρωγή του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού, οργανώνει και πραγματοποιεί κοινωνικές δραστηριότητες με στόχο:

1) Την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

2) Την ενίσχυση της κοινωνικότητας μεταξύ των συμπολιτών μας

3) Την ενίσχυση του ενδιαφέροντος για την προστασία του περιβάλλοντος

4) Την ανάδειξη της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας, αλλά και της σύγχρονης κουλτούρας των δημοτών Ευόσμου – Κορδελιού

5) Την ενθάρρυνση για εθελοντισμό

6) Τη συντονισμένη δράση για την προστασία της νεολαίας και ιδιαίτερα της ποιότητας μόρφωσης που αυτή αξίζει

7) Τη συντονισμένη δράση για την αντιμετώπιση κάθε μορφής ρατσισμού

Διαποτισμένος μέχρι σήμερα και για πάντα με τη φράση "σκοπός του συλλόγου είναι η πρόοδος, η μόρφωσις και η εν γένει ανάπτυξις του Αθλητισμού ως και η κατά πάντα τρόπον εξύψωσις της νεολαίας" που αναγράφεται στο καταστατικό ίδρυσης του, ο Αγροτικός Αστέρας ως σύλλογος, ως οικογένεια πάνω απ' όλα, δεν μπορεί να αγνοήσει την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία που τον αγκαλιάζει και την οποία αυτός πρεσβεύει με όλες του τις δυνάμεις.

Η κυρία Ελένη Κοντοζίδου και ο κύριος Παναγιώτης Μίλκας - εκπροσωπώντας Ερασιτέχνη και Π.Α.Ε. αντίστοιχα - με την υποστήριξη του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Marketing της Π.Α.Ε. κ. Μανίκα, έχουν αναλάβει την οργάνωση του προγράμματος "Αλλυλεγγύη 1932".

Ο Αγροτικός Αστέρας επιδιώκει και καλωσορίζει τη συνεργασία και με άλλους οργανισμούς και φορείς που έχουν στόχο την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων κοινωνικής μέριμνας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 559 881 και 2310 765 155 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα agrotikosasterasfc.gr». 

Last modified onΠέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep