Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δείπνο και παρουσίαση

Μαζί έφαγαν το βράδυ της Παρασκευής (3/10) παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ένταση των προπονήσεων είχαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, οι οποίοι δείπνησαν μαζί με μέλη της διοίκησης και την τεχνική ηγεσία στο παραλιακό κατάστημα των Σελιανιτίκων «Me gusta», ιδιοκτησίας του Κώστα Σωτηρόπουλου, ο οποίος είναι εκ των χορηγών της ομάδας.

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τη σέντρα του Πρωταθλήματος, ο Σωτηρόπουλος δεξιώθηκε τους «μελανόλευκους», οι οποίοι, μέσα σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, απόλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό.

Το άκρως οικογενειακό κλίμα πιστοποιήθηκε στο δείπνο, ενώ ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και ό,τι καλύτερο, δεσμευόμενος πως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη τής διοίκησης θα είναι κοντά τους σε όλη τη σεζόν. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος για το δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και για τη γενικότερη συνεισφορά του στο σύλλογο.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (6/10) θα παρουσιαστεί το ρόστερ αλλά και η νέα εμφάνιση της ομάδας. Επίσης, θα γίνουν και τα «αποκαλυπτήρια» των δύο ομάδων των Ακαδημιών (Κ15 και Κ20). Στην εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 8, έχουν προσκληθεί οι αρχές και οι φορείς της περιοχής, οι χορηγοί του συλλόγου ενώ μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν.

Τέλος, την Παρασκευή έγινε και η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Last modified onΣάββατο, 04 Οκτώβριος 2014 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep