Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σύντομα θα είμαι σε θέση να παίξω»

Ο Μπίνο Μπάμπα εκτιμά ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ηρακλή Ο Μπίνο Μπάμπα εκτιμά ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ηρακλή

Ο Μπίνο Μπάμπα θεωρεί ότι θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

Ο προερχόμενος από τραυματισμό Μπίνο Μπάμπα, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή. Ο Ιβοριανός άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μίλησε στην «Arena Press» και τόνισε ότι δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση ώστε να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής θα διαγράψει θετική πορεία στο Πρωτάθλημα.

«Θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα γιατί στεναχωρήθηκα πολύ που πέρσι δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και ο τραυματισμός μου με άφησε πίσω. Δουλεύω σκληρά για να τα καταφέρω και ακολουθήσω τις οδηγίες του προπονητή μου και του ιατρικού τιμ. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι σε θέση να παίξω», είπε αρχικά ο μέσος του Ηρακλή.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το διάστημα συμμετέχω σε κάποια κομμάτια της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Χρειάζεται όμως να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση καθώς έχασα αρκετό χρόνο. Έχω τη βοήθεια από την ομάδα και αυτό μου δίνει δύναμη για να προσπαθήσω περισσότερο».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά και όλα τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά στην προετοιμασία. Τώρα αρχίζει το Πρωτάθλημα και θα πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά για να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερη ψυχολογία. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε περισσότερα πράγματα να δείξουμε στο γήπεδο και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Και ο Μπάπα κατέληξε ως εξής: «Ο Ηρακλής έχει πιστούς φιλάθλους. Σε όποιο γήπεδο και αν ήμασταν, βρέθηκαν στο πλευρό μας. Στις εντός έδρας αναμετρήσεις δημιουργούσαν μια ατμόσφαιρα που μας βοηθάει σημαντικά. Αν από την μεριά μας πετύχουμε καλά αποτελέσματα τότε νομίζω ότι αυτή η 'χημεία θα μας οδηγήσει στον στόχο μας΄».

Last modified onΠέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep