Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλικό με... τιμές

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Δωτιέας Αγιάς θα τιμήσει την ΑΕΛ στο φιλικό της Τετάρτης (01/10).

Τον Δωτιέα Αγιάς θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (01/10, 16:00) η ΑΕΛ εκτός έδρας και η τοπική ομάδα, όπως ανακοίνωσε, θα τιμήσει τον αντίπαλό της για την περσινή πορεία, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πλεξίδα.

Η ανακοίνωση του Δωτιέα:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Δωτιέα Αγιάς ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 η ομάδα μας υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάς την ΑΕΛ σε ένα σπουδαίο και πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας. Ένα μήνα μετά από τον αρχικό προγραμματισμό του φιλικού, που ακυρώθηκε εξαιτίας της μετάθεσης του αγώνα κυπέλλου της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας.

Πριν το φιλικό θα βραβευθεί η ομάδα της ΑΕΛ για την εκπληκτική της πορεία την προηγούμενη χρονιά, όπου κατέκτησε και τις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Γ Εθνικής, αλλά και το Super Cup Ερασιτεχνών και επέστρεψε πανηγυρικά στη Β Εθνική. Η Διοίκηση του Δωτιέα θα τιμήσει την ΑΕΛ και τον Πρόεδρό της Βαγγέλη Πλεξίδα για την άνοδο τους και καλεί το φίλαθλο κοινό της Αγιάς, αλλά και όλου του Νομού, να προσέλθει και να δώσει χρώμα στη μοναδική αυτή συνάντηση».

Last modified onΤρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep