Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα πάρουμε άδεια και δελτία»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου εμφανίζεται αισιόδοξος για το θέμα της χορήγησης της άδειας από την ΕΕΑ Ο Σίμος Παπαδημητρίου εμφανίζεται αισιόδοξος για το θέμα της χορήγησης της άδειας από την ΕΕΑ

Βέβαιος ότι ο Φωκικός θα πάρει την άδεια της ΕΕΑ, δήλωσε ο Σίμος Παπαδημητρίου.

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου ενημέρωσε -με γραπτή του δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ- ότι η ομάδα της Άμφισας έχει αποστείλει τον φάκελό της τόσο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όσο και στην ΕΠΟ. Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η πρώτη θα χορηγήσει άδεια για συμμετοχή στη Football League και η δεύτερη θα εκδώσει κανονικά τα δελτία.

Ο Παπαδημητρίου ανέφερε: «Θέλω να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο του Φωκικού ότι εδώ και δέκα μέρες κάναμε μεγάλο αγώνα ώστε να οργανώσουμε και τελειοποιήσουμε το φάκελό μας και να τον αποστείλουμε πλήρη - τόσο προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) όσο και προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) - ώστε να συμμετάσχουμε στο νέο Πρωτάθλημα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στηριζόμενοι μόνο στα δικά μας πόδια ξεπεράσαμε τις πάμπολλες δυσκολίες και είμαι βέβαιος ότι τόσο η ΕΕΑ θα χορηγήσει για τον Φωκικό τη σχετική αδειοδότηση όσο και η ΕΠΟ θα εκδώσει κανονικά όλα τα δελτία χωρίς κίνδυνο να τα ανακαλέσει.

Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της και σύμφωνα με την ενημέρωση των προπονητών μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Το γήπεδό μας μετά και τις τελευταίες εργασίες στον χλοοτάπητα (κυρίως σπορά) βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και η ομάδα από ερχόμενη εβδομάδα θα μπει κανονικά για προπονήσεις.

Δεν έχω κάποια πληροφόρηση για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, πιστεύω όμως ότι στο συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας και εφόσον τα αποτελέσματα των συναντήσεων μας είναι θετικά, θα αποφασιστεί να ξεκινήσει άμεσα».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Σεπτέμβριος 2014 11:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep