Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβάδισμα η ΑΕΚ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Η «Ένωση» έμεινε ισόπαλη (0-0) στην Κομοτηνή και απέκτησε αβαντάζ πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το 0-0 που απέσπασε η ΑΕΚ στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του κυπέλλου, της επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια στον όμιλο. Αυτό διότι πλέον υποδέχεται στο ΟΑΚΑ Ατρόμητο και Ηρακλή Ψαχνών και με σύμμαχο τον κόσμο της μπορεί να προχωρήσει στον θεσμό. 
Απέναντι στους Θρακιώτες οι «κιτρινόμαυροι» είχαν υπεροχή, σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες, αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν τις ίδιες δυνάμεις με το πρώτο 45λεπτο, κάτι απολύτως λογικό.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 23', όταν ο Πλατέλλας με κεφαλιά υποχρέωσε σε πολύ δύσκολη απόκρουση τον Αθανασιάδη. Στο 48' ο Ντιγκινί απείλησε με σουτ, που ήταν ωστόσο αδύναμο και πέρασε άουτ. Στο 61' το φάουλ του Μπαρμπόσα πέρασε άστοχα εκτός, ενώ στο 77' ο Μάνταλος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερα, την έσπασε στο πέναλτι, όμως μόνο ένας παίκτης της ΑΕΚ ακολουθούσε τη φάση και αυτός βρέθηκε μακριά από τη μπάλα, με αποτέλεσμα να διώξουν εύκολα οι αμυντικοί του Πανθρακικού. Στις καθυστερήσεις η καλή κεφαλιά του Ιγκόρ πέρασε πάνω από το δοκάρι και η λευκή ισοπαλία έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Σερφά, Εμπόου, Λαδάκης, Μεχία (82' Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Τζάνης(58' Κάσες), Αράμπα (57' Ιγκόρ), Ντιγκινί.
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Γ. Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (92' Ρόβας), Πλατέλλας (83' Ντούνης), Μπαρμπόσα, Αραβίδης (72' Ντακόλ), Μάνταλος.
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Παπαδημητρίου (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep