Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίστωση χρόνου σε Ολίβα

Πίστωση χρόνου δίνει ο Θανάσης Παπαγεωργίου στον Άλεξ Ολίβα για τη μεταβίβαση των μετοχών του Πανηλειακού.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανηλειακού, Θανάσης Παπαγεωργίου είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή και να περιμένει τον Άλεξ Ολίβα και τον Σάκη Κανακίδη προκειμένου να εκπληρώσουν τους όρους του μεταξύ τους συμφωνητικού ώστε να αποκτήσουν την πελοποννησιακή ΠΑΕ.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος Σάκης Χριστόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού ΟΡΤ αν και επιβεβαίωσε ότι την περασμένη Παρασκευή ο Ολίβα δεν έστειλε μία επιταγή, όπως ήταν υποχρεωμένος βάσει της συμφωνίας με τον Παπαγεωργίου. «Εύχομαι οι Ιταλοί να τηρήσουν τη συμφωνία με τον κ. Παπαγεωργίου. Πάντως την Παρασκευή δεν πληρώθηκε η επιταγή, που αποτελεί αθέτηση ως προς τη συμφωνία σε έναν βασικό όρο της. Θα συνεργαστούμε αυτή την εβδομάδα να βρούμε μια λύση και γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόπουλος.

Παράλληλα, στάθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την την εξασφάλιση φορολογικής κι ασφαλιστικής ενημερότητας, λέγοντας: «Αυτές τις μέρες μας απασχολεί να συγκεντρώσουμε το ποσό που απαιτείται, ώστε μέχρι την Παρασκευή να εξασφαλίσει η ΠΑΕ τη φορολογική κι ασφαλιστική ενημερότητα, οι οποίες θα της επιτρέψουν να μετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα. Γιατί, σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουμε αυτές τις προϋποθέσεις, τα δελτία των παικτών μας θα είναι άκυρα, άρα δε θα μπορούμε να μετάσχουμε στο Πρωτάθλημα. Τα χρήματα είναι αρκετά κι αν χρειαστεί θα χτυπήσουμε κάποιες πόρτες για βοήθεια, ενώ βέβαια είμαστε σε επικοινωνία και με τους Ιταλούς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Σε άλλο σημείο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον λέγοντας: «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ για τον Πανηλειακό. Έχουμε συγκεκριμένο ρόστερ, το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε. Το πιο βασικό είναι να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κανονικά στο Πρωτάθλημα. Και μετά θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει».

Και κατέληξε ως εξής: «Το βασικό είναι ότι υπάρχουν οφειλές περίπου 220.000 ευρώ δημιουργημένες πριν από το καλοκαίρι του 2013 που μπήκα στην ομάδα. Αυτές ήταν που αποτελούσαν αλλά και ποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Από πέρυσι το καλοκαίρι, ό,τι κάνω είναι προς όφελος της ομάδας, είτε με κινήσεις να μπούμε στη Β' Εθνική πέρυσι, όπως κι έγινε, ή στη συνέχεια με κινήσεις για εξεύρεση επενδυτών, και διάφορα άλλα. Υπάρχουν κι άλλα που δεν έχω ανακατευτεί εγώ. Όπως την απόκτηση παικτών και τη δημιουργία των ρόστερ της ομάδας. Για την ακρίβεια, στο ρόστερ που έχουμε τώρα, εγώ έκανα ενέργειες για δυο μόνο παίκτες από αυτούς που υπάρχουν, και συγκεκριμένα για τον Αγγελίδη που είναι ικανός και ταλαντούχος και αναμένεται να μας βοηθήσει σε μια κρίσιμη θέση όπως στο κέντρο της άμυνας, και τον ακόμα νεαρότερο και ταλαντούχο Κωτσαλά. Ξαναλέω ότι, με πίστη και με βοήθεια νομίζω ότι τελικά μπορούμε να τα καταφέρουμε και ο Πανηλειακός να παραμείρει στην κατηγορία».

(πηγή: iliaoikonomia.gr)

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 10:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep