Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον... λύγισε ο Κούρος

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών με βολίδα του Κούρου, με τους Ευβοιώτες να βρίσκονται με το... ενάμησι πόδι εκτός συνέχειας του θεσμού.

Οι... φωστήρες της ΕΠΟ έπειτα από πιέσεις που δέχτηκαν άλλαξαν τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου και έτσι από την 1η αγωνιστική της β' φάσης ο Ηρακλής Ψαχνών γνωρίζει πως έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης. Η ομάδα της Εύβοιας υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στα Ψαχνά, το πάλεψε, αλλά η βολίδα του Κούρου στο 75' διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ των Περιστεριωτών, που είχαν αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή τους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, πίεσαν και είχαν κάποιες προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, ο Ηρακλής ανέβασε ρυθμό μετά το πρώτο 20λεπτο και απείλησε με τον Φλίγκο, ενώ στο 43' είχε και δοκάρι με σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά, όταν η μπάλα πήρε περίεργη πορεία λόγω του δυνατού αέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Εύβοιας να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία (48') με τον Φλίγκο. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Ραπτάκη άλλαξε τα πλάνα του Γιώργου Κούτση στο 60' και ένα τέταρτο αργότερα ο Κούρος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μελίσσα.

Ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι πλέον στον όμιλο, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών με δύο εκτός έδρας ματς να απομένουν απέναντι σε Ατρόμητο και Πανθρακικό γνωρίζει ότι οι ελπίδες πρόκρισης είναι ελάχιστες. Έδειξε, πάντως, πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60' λ.τρ. Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83' Ποσίνκοβιτς), Νάκας, Ράντι (90' Δηλαβέρης), Γουόρντεν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιντες (90'+2' Φάμπιο), Μπάλλας, Τάτος (77' Δημούτσος), Γεωργίου (52' Πίτου), Καραμάνος, Παπάζογλου.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κουρομπίλια, Πρέντζας (Δυτ. Ατττικής)

Last modified onΤρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep