Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαρκείας ως τις 10 Οκτωβρίου

Ως τις 10 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα τα ειστήρια διαρκείας του Αγροτικού Αστέρα.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εμφανίζεται ικανοποιημένη από την κίνηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, εξαντλήθηκαν αυτά της κατηγορίας Gold.

Η μακεδονική ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι η πώληση των καρτών θα γίνεται μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και κάλεσε τους φιλάθλους να τις προμηθευτούν προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας ηθικά και υλικά.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αγροτικού Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος 2014-15 της Φούτμπολ Λιγκ θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.

Εχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια διαρκείας της κατηγορϊας Gold, αλλά υπάρχουν διαθέσιμα των παρακάτω κατηγοριών:
α) Premium, αξίας 170 ευρώ για τις θέσεις κάτω από το σκέπαστρο
β) Green Passion, αξίας 110 ευρώ για τις θέσεις εκτός του σκέπαστρου
γ) Green Hope, αξίας 80 για τα παιδιά της ακαδημίας και τους γονείς τους
Με σύνθημα "γιατί αυτή είναι η ομάδα σου", η τρέχουσα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αγροτικού Αστέρα πραγματοποιείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και τα μέλη της διοίκησης της Π.Α.Ε. ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη που δείχνουν στο σύλλογο.
Αγοράζοντας ακόμα περισσότερες κάρτες διαρκείας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα μπορούν να δώσουν υπερπολύτιμη ώθηση στην ομάδα!
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τα γραφεία του γηπέδου Δημήτριος Κοντικάκης, Διγενή Ακρίτα 4, κατά τη διάρκεια του εξής ωραρίου: 10:00 - 14:00 και 15:00 - 20:00».

 

Last modified onΔευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep