Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γιατί ξεσπάνε στους προέδρους;»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου ζήτησε σωστή αντιμετώπιση των ομάδων της Football League από ΕΠΟ, ΟΠΑΠ και πολιτεία Ο Σίμος Παπαδημητρίου ζήτησε σωστή αντιμετώπιση των ομάδων της Football League από ΕΠΟ, ΟΠΑΠ και πολιτεία

Ο Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε για την επίθεση στον Γιώργο Στούπα και την αναβολή της πρεμιέρας.

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας και επεσήμανε πως ο κόσμος ξεσπάει στους προέδρους σε βάρος των οποίων ακούγονται πολλά.

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε της απόφασης της Football League για την αναβολή της πρεμιέρας λέγοντας πως υπάρχουν προβλήματα και κάλεσε τον ΟΠΑΠ, την ΕΠΟ και το κράτος να βοηθήσουν τις ομάδες.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Σταρ Κεντρικής Ελλάδας, ο Παπαδημητρίου αναφέρθηκε αρχικά στην επίθεση στον Γιώργο Στούπα, λέγοντας: «Είχα φύγει πέντε λεπτά νωρίτερα από τη Football League και το πληροφορήθηκα το απόγευμα. Καταδικάζω αυτή τη μορφή βίας που υπάρχει. Οι πρόεδροι είμαστε στόχοι όχι μόνο του ξυλοδαρμού αλλά και των ύβρεων και των ξεσπασμάτων του κόσμου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεσπάνε τόσο πολύ στους προέδρους».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούν οι λίγοι να επηρεάζουν τους πολλούς. Δεν είναι μόνο η μορφή βίας εναντίον των προέδρων και των ομάδων, είναι και άλλα που λέγονται. Ότι στοιχηματίζουν οι πρόεδροι, οικονομάνε, τα παίζουν. Και δεν ξέρουν σε τι κατάσταση βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή όλοι μας που συμφωνήσαμε επιτέλους ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό το Πρωτάθλημα. Για αυτό και ήταν ομόφωνη η απόφαση».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο Παπαδημητρίου υπογράμμισε: «Κανείς δεν θέλει να μην ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Αλλα εγώ το είχα προβλέψει. Ήμουν ο μόνος που πριν από ενάμιση μήνα, τους είχα πει 'παιδιά, αυτό το Πρωτάθλημα δεν ξεκινάει'. Εμείς θέλουμε να αρχίσει το Πρωτάθλημα, η μπάλα να κυλήσει στο χόρτο, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους. Αλλά αυτοί στους οποίους θα απευθυνθούμε, ο ΟΠΑΠ, το κράτος, η πολιτεία, η ΕΠΟ πρέπει να μη μας απαξιώσουν. Να μη δουν το θέμα αυταρχικά και με αλαζονεία. Πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι εμείς που επροσωπούμε όλη την Ελλάδα έχουμε κάποιο δίκιο. Πρέπει να βοηθήσουν την κατάσταση, να ευχαριστηθεί ο κόσμος το ποδόσφαιρο χωρίς βία και χωρίς βανδαλισμούς. Έχουμε επιχειρήματα και θέλω να ζητήσω για τελευταία φορά να μας αντιμετωπίσουν σωστά, χωρίς αλαζονεία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Last modified onΠέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep