Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χτύπησαν τον Στούπα!

Θύμα επίθεσης ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών με την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League.

Το διοικητικό συμβούλιο της Football League το απόγευμα της Τετάρτης (17/9) μόλις είχε ολοκληρωθεί και οι εκπρόσωποι των ομάδων αποχωρούσαν από τα γραφεία της διοργανώτριας. Κατά την έξοδο του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργου Στούπα, περίπου στις 16.30, κουκουλοφόρος του επιτέθηκε με γκλομπ στο κεφάλι και τον έριξε στο έδαφος. Μάλιστα, ο δράστης επιχείρησε να επιτεθεί και στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Κεραμιδά που τον συνόδευε. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ακολούθως επιβιβάστηκε σε δίκυκλο που οδηγούσε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Ο Στούπας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και αμέσως όσοι εκπρόσωποι ομάδων είχαν μείνει στα γραφεία στη Θεμιστοκλέους, όπως και οι υπάλληλοι κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο. Τις πρώτες βoήθειες του προσέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, γιατρός στο επάγγελμα. Αμέσως ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», για περαιτέρω εξετάσεις. Είχε τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τον Ασλανίδη η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση που καταδίκασε το συμβάν και ανέφερε: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του».

Last modified onΤετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep