Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Βαζάκα αλλά με Μανουσάκη

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν προπόνησε σήμερα τους παίκτες του Αχαρναϊκού Ο Γιώργος Βαζάκας δεν προπόνησε σήμερα τους παίκτες του Αχαρναϊκού

Δίχως τον Γιώργο Βαζάκα έγινε η προπόνηση του Αχαρναϊκού την Τετάρτη (17/9).

Ο Γιώργος Βαζάκας λόγω προγραμματισμένων εξετάσεων δεν έκανε την προπόνηση του Αχαρναϊκού και οι παίκτες γυμνάστηκαν υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του Γρεβενιώτη τεχνικού, Βαγγέλη Ιντζέκαρου.

Στο πρόγραμμα μπήκε, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Δημοσθένης Μανουσάκης αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αντίθετα, ο Αντώνης Αθανασίου υποβλήθηκε σε υπέρηχο για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε πως οι Δημήτρης Κουλουριώτης και Γιώργος Κούτρας αναλαμβάνουν  το διαφημιστικό τμήμα της ομάδας: «Είναι σημαντικό στην φάση που βρίσκεται η ομάδα μας νέοι άνθρωποι με αγάπη σ’ αυτό που λένε ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ να συμπορεύονται μαζί μας, να παλεύουν και να ενισχύουν την προσπάθεια που ήδη καταβάλουμε!

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν μέσα από τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ μπορούν να καλούν απευθείας τους υπευθύνους στα τηλέφωνα:*698.9500.000, 6938.748.3646938.748.364*

Μην ξεχνάμε πως όσοι επιλέξουν να διαφημιστούν μέσω του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ ενισχύουν και την ομάδα, αλλά και την επιχείρησή τους προβάλλοντας την Πανελλαδικά και τοπικά!», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Last modified onΤετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep