Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε από τους άτυχους...»

Δεν άρεσε στον Αιγινιακό, το αποτέλεσμα της κλήρωσης των «32» του Κυπέλλου.

Ο Αιγινιακός κληρώθηκε στον έβδομο όμιλο για τη φάση των «32» του Κυπέλλου με αντιπάλους τον Αστέρα Τρίπολης, τον Τύρναβο και την Καλλονή, τους οποίους θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, έχοντας μόνο τους Αρκάδες στην έδρα του.

Ο προπονητής της ομάδας της Πιερίας, Αλέκος Θεοδωρίδης μίλησε στο flnews.gr για την κλήρωση και υπογράμμισε πως ο Αιγινιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την πρόκριση: «Είμαστε από τους άτυχους της κλήρωσης. Θα παίξουμε μόνο ένα ματς στην έδρα μας και δύο εκτός. Μάλιστα, μας περιμένει και ένα μακρινό ταξίδι στη Μυτιλήνη. Από εκεί και πέρα, για εμάς το Κύπελλο προσφέρει περισσότερο την ευκαιρία να πάρουμε εμπειρίες. Φυσικά, σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ό,τι καταφέρουμε στο Κύπελλο θα είναι καλοδεχούμενο. Αυτό, όμως, που κυρίως μας ενδιαφέρει, είναι το Πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Αιγινιακού εξέφρασετην ικανοποίησή του για την πρόκριση σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα, τόνισε όμως πως η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης. Τέλος, τη Δευτέρα, οι παίκτες του Αιγινιακού έχουν ρεπό.

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep