Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Έξαλλος ο Παπαδόπουλος

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος κατήγγειλε μέσω του flnews.gr τη διαιτησία και τη φιλοξενία του Τυρνάβου.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γρατσάνη, αλλά και από τη φιλοξενία του Τυρνάβου έχει ο Πιερικός. Αυτά εκφράστηκαν μέσω του προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος με δήλωσή του στο flnews.gr ανέφερε:

Την επόμενη φορά που θα αγωνιστεί ο Πιερικός με τον Τύρναβο δεν είναι ανάγκη να ορίσουν διαιτητή από τα Τρίκαλα, μπορούν να ορίσουν και από τον Τύρναβο. Νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερη διαιτητική τύχη. Λυπάμαι για τη διαιτησία του κυρίου Γρατσάνη, ο ο οποίος ειδικά στο δεύτερο μέρος έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να μην ξεμυτήσει η ομάδα από την περιοχή μας. Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να αντιληφθώ είναι ότι δεν εεχε το σθένος να αντισταθεί στα 15 περίπου άτομα της ομάδας του Τυρνάβου που τον πήγαιναν υπό την ανοχή της αστυνομίας «καροτσάκι» στα αποδυτήρια.

Ευχαριστώ την ομάδα του Τυρνάβου και τους 10 πιστιρικάδες (ball boys) που ήταν πίσω από την εστία του τερματοφύλακά μας με μόνο και αποκλειστικό σκοπό την συστηματική καθύβρισή του. Περιττό να τονίσω ότι όταν το σκορ βόλευε τον Τύρναβο τις μπάλες τις έφερναν μόνο οι ποδοσγαιρτιστές μας. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Τέλος πρέπει να μας πουν το know how για το πώς δικαιολογείται η παρουσία 15 περίπου ατόμων στον αγωνιστικό χώρο σε μόνιμη βάση.

Όσο για τους παλικαράδες που προπηλάκισαν παιδάκια 17 ετών, θέλουμε να δούμε τα μπράτσα τους όταν έρθουν στην Κατερίνη να παίξουν. Είμαι στενοχωρημένος όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για τη συνολική συμπεριφορά του Τυρνάβου και της διαιτητικής τριάδας και σας δηλώνω πεντακάθαρα ότι αν από το ξημέρωμα έχουμε τέτοιες συμπεριφορές απέναντι στον Πιερικό, διερωτώμαι τι θα έχουμε πάθεί στο τέλος της ημέρας. Ξέρω, όμως τι πρέπει να κάνω και θα το κάνω.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές μας, είναι παλικάρια. Μ' αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαν να πετύχουν τίποτε καλύτερο απέναντι στην «τεράστια» ομάδα του Τυρνάβου».

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep