Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καταδικαστικό το 2-0»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης στάθηκε περισσότερο στις καθυστερήσεις που κρατήθηκαν απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

Καταδικαστικό χαρακτήρισε ο Κώστας Ανυφαντάκης το δεύτερο γκολ του Ηρακλή Ψαχνών. Όπως δήλωσε μετά την ήττα (2-0) - αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου:

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρότι το θέλαμε πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο λόγω του ότι ο Ηρακλής είχε εμπειρία, καλό προπονητή κ.α. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας όμως, ήταν καταδικαστικό το 0-2 στο τέλος του ημιχρόνου. Αν βάλουμε όμως την ενέργεια και την ποιότητα που έβγαλαν οι παίκτες μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα παιδιά έδωσαν αυτό που είχαν. Είναι μάθημα για μας. Η αυτοσυγκέντρωση σε κύρια σημεία παίζει το δικό της ρόλο και μ’ αυτόν τον αντίπαλο έχει μεγάλη σημασία όταν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος. Ξαναλέω το 0-2 ήταν καταδικαστικό. Για μένα ωστόσο, έχει τελειώσει το ματς αυτό και το ίδιο και για τους παίκτες μου.

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις είπε: «Εμείς δεν σχολιάζουμε τη διαιτησία. Το μοναδικό παράπονο ήταν για το χρόνο που παίζουμε. Αυτό ήταν που έλεγα και ξανάλεγα στον διαιτητή. Οι διαιτητές είνιαι σεβαστοί και αποτελούν μέρος του παιχνιδιού».

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 00:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep