Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Πέτρος Μάνταλος ανέφερε ότι η ΑΕΚ δεν τα πήγε καλά στην τελική προσπάθεια στο ματς κόντρα στον Φωκικό Ο Πέτρος Μάνταλος ανέφερε ότι η ΑΕΚ δεν τα πήγε καλά στην τελική προσπάθεια στο ματς κόντρα στον Φωκικό

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ πρόσφερε χαρά στους φίλους της στάθηκε ο Πέτρος Μάνταλος αναφερόμενος στο ματς με τον Φωκικό.

Ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον Φωκικό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικράτηση αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του.

Μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV, ο άσος της ΑΕΚ ανέφερε: «Πίστευα πως παρότι είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς με 4-0, ο κόσμος θα ήταν κοντά μας. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας και τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημά μας ήταν η τελική προσπάθεια. Πάντως, καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και συνεχίζουμε την πορεία μας».

Και ο Μάνταλος πρόσθεσε: «Αυτό που είδαμε από τον Φωκικό, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε συνέχεια στο Πρωτάθλημα, δηλαδή οι αντίπαλοί μας θα μας περιμένουν πίσω στην άμυνα. Όσον αφορά το πρόγραμμα δεν μπορείς να πεις αν είναι εύκολο ή δύσκολο, εμείς όμως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αρχίσουμε δυνατά».

Last modified onΣάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 09:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep