Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να δώσουμε χαρά με την πρόκριση»

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι η ρεβάνς με την Αναγέννηση ΚΑρδίτσας χρειάζεται μεγάλη προσοχή Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι η ρεβάνς με την Αναγέννηση ΚΑρδίτσας χρειάζεται μεγάλη προσοχή

Να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους του Εθνικού Σερρών, θέλουν ο Μάκης Κατσαβάκης και οι παίκτες του.

Έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/9) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη ρεβάνς του 1-1 της θεσσαλικής πρωτεύουσας, είναι στον Εθνικό Σερρών. Οι Μακεδόνες εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει στη δεύτερη φάση του θεσμού, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Κατσαβάκη στο flnews.gr: «Μας περιμένει το δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας. Έχουμε αποκτήσει πολύ μικρό προβάδισμα από το σκορ της πρώτης συνάντησης αλλά χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Και ο Σερραίος τεχνικός πρόσθεσε: «Θέλουμε πολύ την πρόκριση για να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους που έχουν σηκώσει όλο το οικονομικό βάρος της ομάδας. Να προσφέρουμε ικανοποίηση σε εκείνους που δίνουν ψωμί σε εμάς και τις οικογένειές μας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, ουσιαστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο, στο οποίο οι Σερραίοι γυμνάστηκαν για τελευταία φορά τον Μάρτιο.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep