Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο δήμος στηρίζει τον ΠΑΣ Λαμία»

Συνάντηση του δημάρχου Λαμιέων με τα μέλη διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία 1964.

Με τον δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη συναντήθηκε την Πέμπτη (11/9) ο πρόεδρος του ΠΑΣ Λαμία 1964 Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με τους συνεργάτες του. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας ανέφερε με αφορμή τη συνάντηση: «Επισκεφθήκαμε το νέο δήμαρχο της πόλης μας και του ευχυθήκαμε καλή πορεία στη θητεία του. Και αυτός έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αλλά του ζητήσαμε τη συμπαράστασή του και όλης της πόλης στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Αύριο είναι ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας που γίνεται μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας.
Κουβεντιάσαμε κάποια θέματα με τον δήμαρχο. Εχουμε την απόλυτη στήριξή του και το ίδιο θέλω να ζητήσω και από τον κόσμο της Λαμίας. Την ομάδα τη χρειάζεται η πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, έτσι ώστε να αναδείξουμε και το ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε μέσα από τον αθλητισμό να φέρουμε τα παιδιά κοντά στα γήπεδα. Να βγαίνει μέσα από το ποδόσφαιρο μια άλλη Λαμία. Έχουμε μια ωραία πόλη, γιατί να μην έχουμε και ωραίο ποδόσφαιρο;
Θα ήθελα πάλι να τονίσω ότι εμείς σαν Λαμία θα πρέπει να είμαστε κόσμιοι στο γήπεδο απέναντι στον Ηρακλή. Ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός, πρέπει να έχουμε κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο, δεν θέλω να δω αυτά που βλέπω στα άλλα γήπεδα. Πρέπει να σεβόμαστε στον αντίπαλο και να δείχνουμε τη δύναμή μας εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, γιατί μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα φέρουμε τις οικογένειες και τα παιδιά στο γήπεδο».

Από την άλλη μεριά ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης δήλωσε: «Η συνάντηση με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας είναι στο πλαίσιο των επαφών και των συζητήσεων που γίνονται. Τα έχουμε πει, ο δήμος θα στηρίξει την ομάδα και τον αθλητισμό γενικότερα. Βεβαίως και η ομάδα τώρα είναι ΠΑΕ και έχει και αυτή υποχρεώσεις έναντι του δήμου, όπως και τη δυνατότητα που πρέπει να υπάρχει ο δήμος να προσφέρει στον αθλητισμό σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο την ανώνυμη πλέον ποδοσφαιρική ομάδα που έχουμε.
Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, οι δυσκολίες είναι γνωστές. Όταν υπάρχει πνεύμα συνεννόησης και πραγματική βούληση για να λύσουμε προβλήματα και να στηρίξουμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, όπως και την ομάδα μας, τότε θα λύνονται, βήμα βήμα. Προβλήματα υπάρχουν δυστυχώς πολλά και είναι συσσωρευμένα. Από την πλευρά μας η βούληση και η θέληση υπάρχει, πιστεύω το ίδιο και από την διοίκηση της ομάδας. Ετσι από εδώ και πέρα θα πηγαίνουμε βήμα βήμα στην επίλυση των προβλημάτων, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στο δήμο μας».
Για τα έργα στο ΔΑΚ ο δήμαρχος είπε: «Δυστυχώς ο δήμος δεν έκανε αυτά που έπρεπε μέχρι τώρα και υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια και δυσκολίες. Πιστεύω ότι αυτό θα το κάνουμε από εδώ και πέρα, αλλά χρειάζεται χρόνος. Δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα. Πέρα από την πρόσκληση του προέδρου, έτσι και αλλιώς θα ήμουν στο γήπεδο. Έχουμε ξανασυζητήσει ποιες είναι οι σχέσεις μου με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο».

Last modified onΠέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep