Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει τη νίκη σε ματς γιορτή με την ΑΕΚ

Νίκη γοήτρου στη ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ, θα αναζητήσει ο Φωκικός.

Έτοιμοι για τον αγώνα της Παρασκευής (12/9) με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, είναι στον Φωκικό. Φυσικά, το 4-0 του ΟΑΚΑ δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί αλλά στην Άμφισσα αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν μία ιστορική νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί, είναι οι δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Μαραντά στην τεχνική ηγεσία, Γιάννη Λύτρα, που είπε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Ο Φωκικός είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ. Εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η πρόκριση αλλά ξεκάθαρα μας ενδιαφέρει πολύ η νίκη».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μαραντάς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού και ο Ντάμπος ξεπέρασε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε και υπολογίζεται. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Χρισσό.

Από εκεί και πέρα, στην Άμφισσα παρατηρείται ξεσηκωμός για το παιχνίδι, ενώ τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Ο Φωκικός δίνει γιορτινό τόνο στο ματς και όπως τονίζεται στο σάιτ της ΠΑΕ «θα υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ΑΕΚ για να ανταποδώσει την φιλοξενία του α’ γύρου στο ΟΑΚΑ και για αυτό πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα ακουστεί και ο ύμνος των φιλοξενούμενων».

Eπιπλέον, έχουν κληθεί ιστορικές μορφές των φιλοξενούμενων στο γήπεδο, ενώ οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων των «κιτρινόμαυρων» σε Άμφισσα και Ιτέα θα βραβεύσουν την ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον βετεράνο Αλέκο Ιορδάνου, ο οποίος έχει περάσει και από τον Φωκικό ως παίκτης - προπονητής καθώς και τον επί δεκαετίας φυσιοθεραπευτή της «Ένωσης» Νίκο Πανταζή.

Τέλος, ειδική βράβευση θα πραγματοποιεί και προς τιμήν του Νεκτάριου Σκαρίμπα για την προσφορά του στον Φωκικό.

Last modified onΠέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep