Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το ματς σημαίνει πολλά για εμάς»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών Ο Κώστας Ανυφαντάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών

«Δίψα» για πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου υπάρχει στην Επισκοπή, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο τεχνικός της Επισκοπής Κώστας Ανυφαντάκης αναφέρθηκε στον σαββατιάτικο αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών, που αποτελεί ρεβάνς του 1-1 στην Εύβοια και κατέστησε σαφές ότι οι Ρεθυμνιώτες θέλουν πολύ να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Σε δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στο σάιτ της κρητικής ΠΑΕ, ο έμπειρος προπονητής αναφέρει: «Το ματς του Σαββάτου σημαίνει αρκετά πράγματα για μας. Είναι το πρώτο επίσημο παιγνίδι εντός έδρας και η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι ματς ιδιαίτερων συνθηκών αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση κι ελπίζω να την πάρουμε».

Last modified onΠέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014 13:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep